Kaartlegging

Gisteren deed ik een kaartlegging met de prachtige kaarten van @esthervblij . Het was even nodig. Wanneer ik zelf twijfel over wat er allemaal intern gebeurd of wat er in het onderbewuste allemaal gebeurd, pak ik een levensboompad kaart(en) erbij. Het is trouwens heel normaal dat je zelf niet altijd het hele plaatje kunt zien van je leven. Jij bent degene die de hele dag in jouw gedachten en emoties verblijft waardoor een perspectief van buitenaf fijn kan zijn. Deze kaarten geven me overzicht en stellen me gerust.

Anderen zijn er ook erg bij gebaat. Ik hoor zo vaak; ‘toevallig kwam dit thema van de week voorbij’ of dat mensen net voor het pakken van de kaart dezelfde zin gebruikten.

Daarnaast doet het ook andere dingen zoals;
✨ Het geeft overzicht over thema’s die spelen in je leven.
✨ Het brengt informatie van je onderbewustzijn naar het bewustzijn.
✨ Soms met daarbij een zachte duw of advies. Maar altijd met stof tot nadenken en om jou in je kracht te zetten.
✨ Er zijn verschillende mogelijkheden, van een uitgebreide legging over je levenspad tot een relatielegging, legging over een bepaalde situatie of over het verleden, heden en de toekomst.
✨ En nog veel meer.

Het gaat als volgt; ik schud de kaarten en vervolgens vallen precies de juiste kaarten er uit die ik met jou mag delen. Ik lees de bijhorende informatie voor. deel Soms stel ik je vragen en ik check bij je wat het met je doet. Daarnaast deel ik wat ik door krijg van het universum via mijn intuitie. Dit klinkt mogelijk zweverig maar tegelijkertijd breng ik het aards.

Ben jij ook benieuwd naar een kaartlegging? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *