Diensten en tarieven

  • Holistisch consult (incl. telefonisch intake gesprek van 15 minuten) *: 60 euro per uur

Bij een holistisch consult kijk ik door middel van mijn biosensor (dit is een meetinstrument dat energie meet) of er een disbalans is op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau. Op elk niveau kunnen er verschillende dingen uit balans zijn, elke disbalans behoeft een andere methode.

  • Coaching sessie: 50 euro per uur

Bij een coaching sessie gaan we in gesprek over het gene waar je tegen aan loopt. Door mijn ervaring als sociaal pedagogisch medewerker laat ik jou tot inzichten komen die je diep van binnen al wist maar nog niet in je bewustzijn terecht waren gekomen. Vaak heb je zelf de eigenschappen al in je om een probleem te tackelen, ik spreek je graag aan op deze eigenschappen en kan je daarnaast bepaalde tips en/of oefeningen mee geven.

  • Persoonlijke kaartlegging a.d.h.v. Levensboompaden: 40 euro per uur

Bij een levensboompaden kaartlegging komt er naar boven wat er op het diepste niveau in jouw leven of rondom een bepaald thema speelt en komen er handvaten naar boven die jou kunnen ondersteunen in dit proces.

Een gemiddelde sessie duurt ongeveer een uur. De gesprekken vinden plaats via videobellen zodat jij zelf een fijne en veilige plek kunt kiezen van waaruit je wil praten.

Een holistisch consult of coaching sessie zal al dingen bij je in beweging brengen maar het is aan te raden om meerdere sessies te doen. Het is een soort APK maar dan voor jezelf, de belangrijkste motor in je leven.

* Mogelijk is er n.a.v. het holistisch consult aanvullend ondersteuning nodig zoals een orthomoleculair of homeopathisch middel, fytotherapie of levensboompaden.

Wanneer je nog niet zeker weet of deze therapie iets voor je is, neem dan contact met me op. We kunnen 15 – 30 minuten videobellen waarin ik iets over mijn werkwijze vertel en je jouw vragen kunt stellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.