Diensten en tarieven

De gesprekken vinden plaats via videobellen zodat jij zelf een fijne en veilige plek kunt kiezen van waaruit je wil praten.

Een gemiddelde sessie duurt ongeveer een uur.

– Bij een holistisch consult kijk ik door middel van mijn biosensor (dit is een meetinstrument dat trillingen meet) of er een disbalans is op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau. Op elk niveau kunnen er verschillende dingen uit balans zijn, elke disbalans behoeft een andere methode.

– Bij een coaching sessie gaan we in gesprek over het gene waar je tegen aan loopt. Door mijn ervaring als social worker laat ik jou tot inzichten komen die je diep van binnen al wist maar nog niet in je bewustzijn terecht waren gekomen. Vaak heb je zelf de eigenschappen al in je om een probleem te tackelen, ik spreek je graag aan op deze eigenschappen en kan je daarnaast bepaalde tips en/of oefeningen mee geven.

– Bij een levensboompaden kaartlegging komt er naar boven wat er op het diepste niveau in jouw leven of rondom een bepaald thema speelt en komen er handvaten naar boven die jou kunnen ondersteunen in dit proces.

Een holistisch consult of coaching sessie zal al dingen bij je in beweging brengen maar het kan fijn zijn om een opvolging te doen. Het is een soort APK maar dan voor jezelf, de belangrijkste motor in je leven.

  • Holistisch consult *: 60 euro per uur
  • Coaching sessie: 50 euro per uur
  • Persoonlijke kaartlegging a.d.h.v. Levensboompaden: 40 euro per uur

* Mogelijk is er n.a.v. het holistisch consult aanvullend ondersteuning nodig zoals een orthomoleculair of homeopathisch middel, fytotherapie of levensboompaden.